0535 976 7 888




YAŞAM BURADA KEYFE DÖNÜŞÜYOR

Lüks ve konforu barındıran, doğal malzemelerle tasarlanan ve kalite standartlarını yükselten projeleriyle inşaat sektöründe öncü konumdaki Metal Yapı Konut, yine sizin hayallerinizden ilham alarak yaşamı hissedeceğiniz prestijli bir yaşam alanı yaratıyor. Sevdiklerinizle bir arada olmak, yeni dostluklar kurmak, eğlenceli anları paylaşmak, sporla ve sağlıkla yaşamak, kendinizi şımartmak için 10 blokta her dairesi göl ve deniz manzaralı 788 konuttan oluşan Blue Lake’te yerinizi alın. 171.000 m2 inşaat alanı üzerine yerleşik Blue Lake Küçükçekmece’de 60 m2 stüdyo, 82 m2 ile 265 m2 arasında değişen 1+1 ve 2+1, 173 m2 ile 650 m2 arasında değişen 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden birinde aradığınız ideal evi bulacaksınız. Dairelerin tiplerine göre 10 m2 ile 264 m2 arasında değişen teras alternatifleri de Blue Lake yaşamı ayrıcalıklı kılıyor. 65 metre yükseklikte 15. Katta yer alan ve özel bağlantı yolları ile tüm blokların üzerinde birleşen Gök Teras; panoramik deniz ve göl manzarasına hâkim 3 adet infinity havuzu, cafe ve oturma alanları ve 2,6 km yürüme parkuru ile hiçbir projede olmayan bir keyif alanına dönüşüyor.
17.500 m2 peyzaj alanı içinde Cennet Bahçe ve Aktivite Bahçesi, 1.500 m2 Blue Lake Spor Kulübü ile tüm projeye hizmet veren spa ve fitness klübü, su sporları kulübü, kültür-sanat merkezleri, her zevke ve yaşa hitap eden hobi atölyeleri, çocuklar için kids-club gibi birçok sosyal imkânı bünyesinde barındıran proje, yeni sahiplerine hareketli ve aktif bir sosyal yaşamın anahtarını sunuyor. 7/24 Metal Yapı Konut işletme güvencesi ile kişiye özel hizmetlerin sunulduğu Blue Lake Projesi, Küçükçekmece’nin eşsiz sahilini de sahipleniyor. 10 km uzunluğundaki yürüyüş parkuru ve 12.000 m2 alanda projenin kafe, restoranları ve 22 mağaza ile sahilde yaşam, eğlence ve keyif ile bütünleşiyor.

CHAPMAN TAYLOR VE MEHPARE EVRENOL İMZASINI TAŞIYAN İÇ TASARIMLAR


HAYATIN HER SANİYESİNİ DOYA DOYA YAŞAYIN

Blue Lake’in 16. katında ortak kullanıma açık tesisler, ticari üniteler ve yeşil alanlarla iyi vakit geçirmeniz ve eğlenmeniz için gerekli her şey bir arada. Peyzaj alanındaki fitness merkezi, squash kortları ve yoga sınıflarıyla spor olanakları son derece zengin. Hobi odaları hem sizin hem de çocuklarınızın eğlenirken öğrenmesini sağlıyor. Bodrum katında ise 1390 m² büyüklüğünde kapalı havuzlu sosyal tesisin masaj odaları, buhar odaları, sauna ve hamamıyla kendinize kaliteli vakit ayırabileceksiniz.


Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİ HİZMETLERİMİZ

  1. Otel ve Otel Arsası
  2. Turistik Tesisler
  3. Hastane ve Hastane Arsası
  4. Benzinlik ve Benzinlik Arsası
  5. Tarım Arazileri ve Kredilendirme
  6. Eğitim İmarlı Arsa ve Eğitim Binaları
  7. Satılık Arsalar
  8. Kat Karşılığı Arsalar
  9. Konut İmarlı Arsalar
  10. Ticari İmarlı Arsalar
  11. Eğitim İmarlı Arsalar
  12. Sağlık İmarlı Arsalar
  13. Fabrika ve Sanayi Arsaları
  14. Hafriyat Döküm Sahaları
  15. Projeli AVM Arsaları
  16. Prefabrik Ev Yapımı
  17. Tiny House Ev
  18. Çelik Konstrüksiyon Ev
  19. Airbnb - Ağaç Ev

apay gayrimenkul

  1. İstanbul bölgesinde kat karşılığı toplu konut yeri arıyorum..
  2. Şişli bölgesinde butik kat karşılığı yerler arıyorum.
  3. Muğla bölgesinde kat karşılığı villa arsası arıyorum.

Murat APAY

Talep edilen arsalarla ilgili olarak resmi yetki belgem vardır.