0535 976 7 888

TOKİ 270 ay vadeli aylık 100 lira taksitle, 130 lira taksitle dar gelirliye evler satacak

TOKİ dar gelirli, emekli, eşi ölen kadınlara yönelik 2023 yılına kadar tamamlanacak konutlar için satışlara başlıyor. TOKİ dar gelirliye ayda 100 lira taksitle ve 130 lira taksitle 270 ay vadeli konut satışlarına ne zaman başlıyor? TOKİ başvuruları nasıl alacak, nasıl yapılacak? İşte 2016 yeni projeleriyle TOKİ'den satılık evler.

Hükümet, dar gelirli ve emekliyi konut sahibi yapmak için seferberlik yürütüyor.  Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iki kesimi de ev sahibi yapmak için başrolü oynuyor. Yoksul ailelerin ev sahibi olmasını kolaylaştıracak konut hesabı programı da bu yıl başlıyor. 
TOKİ dar gelirli, emekli, eşi ölen kadınlara yönelik 2023 yılına kadar tamamlanacak konutlar için satışlara başlıyor. TOKİ dar gelirliye ayda 100 lira taksitle ve 130 lira taksitle 270 ay vadeli konut satışlarına ne zaman başlıyor? TOKİ başvuruları nasıl alacak, nasıl yapılacak? İşte 2016 yeni projeleriyle TOKİ'den satılık evler.
Türkiye'nin en büyük ve tek sosyal konut üreticisi TOKİ 100 bin yeni sosyal konut üretmek için düğmeye basmış durumda.  Emeklilere özel olarak ilk etapta 17 lde gerçekleştirdiği ve ay içerisinde kura çekilişleriyle hak sahipleri belirlenen emekli konutlarını tüm illere yaymak için düğmeye bastı.  Konuya ilişkin Dar gelirlilere 2023'e kadar 100 bin sosyal konut yapılması için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı kolları sıvadı. Yoksul ailelerin ev sahibi olması için yürütülen projeyle 4 yılda 25 bin konut sahiplerini bulurken, alt gelir grubuna yönelik projelerin kapsamı genişletilecek. Dar gelirli vatandaşları ev sahibi olmasının önünü açacak yeni konut projeleri ile TOKİ 100 yeni konutun temelini atmak için çalışmalarını hızlandırdı.
*** TOKİ'den ev almaya uygun musun? (TIKLA ÖĞREN)
İşte TOKİ'den ev sahibi olmanın formülü!
- 15 SORUDA EMEKLİLERİMİZİN TALEBİ İLE OLUŞTURULAN KONUT PROJELERİ

27 BİN LİRAYA EV İMKANI
 

TOKİ tarafından Dar gelirliler için 2023'e kadar yapılacak konutlarda eşi ölen kadınlar ile engellilere öncelik veriliyor. Vatandaşlar 2+1 konutlara 270 ay vadeyle, aylık 130 lira, toplamda ise 35 bin lira ödeyerek sahip olabiliyor. 1+1 konutlar için ise yine 270 ay vadeyle, aylık 100 lira taksitle, toplamda 27 bin lira ödeniyor.

TOKİ yeni konutlar için başvuru almaya başladığı iller ve projeler ise şöyle;
 

Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİ HİZMETLERİMİZ

  1. Otel ve Otel Arsası
  2. Turistik Tesisler
  3. Hastane ve Hastane Arsası
  4. Benzinlik ve Benzinlik Arsası
  5. Tarım Arazileri ve Kredilendirme
  6. Eğitim İmarlı Arsa ve Eğitim Binaları
  7. Satılık Arsalar
  8. Kat Karşılığı Arsalar
  9. Konut İmarlı Arsalar
  10. Ticari İmarlı Arsalar
  11. Eğitim İmarlı Arsalar
  12. Sağlık İmarlı Arsalar
  13. Fabrika ve Sanayi Arsaları
  14. Hafriyat Döküm Sahaları
  15. Projeli AVM Arsaları
  16. Prefabrik Ev Yapımı
  17. Tiny House Ev
  18. Çelik Konstrüksiyon Ev
  19. Airbnb - Ağaç Ev

apay gayrimenkul

  1. İstanbul bölgesinde kat karşılığı toplu konut yeri arıyorum..
  2. Şişli bölgesinde butik kat karşılığı yerler arıyorum.
  3. Muğla bölgesinde kat karşılığı villa arsası arıyorum.

Murat APAY

Talep edilen arsalarla ilgili olarak resmi yetki belgem vardır.