0535 976 7 888

Faizsiz Konut Kredisi Veren Bankalar


Konut kredisi kullanmak isteyen kişileri en çok zorlayan konuların başında ağır faiz yükü gelmektedir. Bu nedenle pek çok kişi faizsiz konut kredisi kullanmak istemektedir.
Bankaların en büyük gelir kaynakları kullandırdıkları kredilerden almış oldukları kredi faiz oranları olup bu nedenle bankanın faizsiz kredi kullandırmasını beklemek son derece yanlıştır. Bankalar faizsiz kredi kampanyaları düzenlemekte olup ancak bunun yerine masraf tutarını yükseltir. Yani faizi peşin ödersiniz ve bu sayede kalan ana para taksitlendirilerek konut kredisi ödeme planı oluşturulur.

Faizsiz Konut Kredisi Nasıl Kullanılır?

Gerçekten faizsiz konut kredisi kullanmak isteyen kişilere en iyi seçeneği sunan hiç kuşkusuz konut projeleridir. Konut projeleri gerçekleştiren büyük inşaat firmaları kendi finansman sistemlerini kurmakta olup satışlarını arttırabilmek amacıyla faizsiz konut kredisi desteği sağlamaktadır.
Ancak genelde bu tip destekler daha kısa vadeli ve daha düşük tutarlı olarak sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra TOKİ gibi devlet destekli projelerde dar gelirli aileler ve emeklilere faizsiz konut kredisi kullanma imkanı sağlanmaktadır. Yine bunlara ek olarak katılım bankaları faizsiz konut kredisi kullandırmakta olup ancak bu bankalarda katılım payı adı ile faiz kesintisi gerçekleştirmektedir.

Eminevim Nedir?

Faizsiz ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak geliştirilen eminevim projesi gün sistemi üzerine kurulu olan bir sistem olup gruplar oluşturularak kişilerin ev sahibi olması sağlanmaktadır. Grup içerisinde kura usulü ile sıralama yapılır ve ilk çıkan kişiden sona doğru gruptaki herkesin ev sahibi olması sağlanır. Belirli aylık ödemeler yapılmakta olup sonda kalan kişileri desteklemek amacı ile kira yardımı gibi destekler sağlanır.
Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİ HİZMETLERİMİZ

  1. Otel ve Otel Arsası
  2. Turistik Tesisler
  3. Hastane ve Hastane Arsası
  4. Benzinlik ve Benzinlik Arsası
  5. Tarım Arazileri ve Kredilendirme
  6. Eğitim İmarlı Arsa ve Eğitim Binaları
  7. Satılık Arsalar
  8. Kat Karşılığı Arsalar
  9. Konut İmarlı Arsalar
  10. Ticari İmarlı Arsalar
  11. Eğitim İmarlı Arsalar
  12. Sağlık İmarlı Arsalar
  13. Fabrika ve Sanayi Arsaları
  14. Hafriyat Döküm Sahaları
  15. Projeli AVM Arsaları
  16. Prefabrik Ev Yapımı
  17. Tiny House Ev
  18. Çelik Konstrüksiyon Ev
  19. Airbnb - Ağaç Ev

apay gayrimenkul

  1. İstanbul bölgesinde kat karşılığı toplu konut yeri arıyorum..
  2. Şişli bölgesinde butik kat karşılığı yerler arıyorum.
  3. Muğla bölgesinde kat karşılığı villa arsası arıyorum.

Murat APAY

Talep edilen arsalarla ilgili olarak resmi yetki belgem vardır.