0535 976 7 888

Yazlık ev satmanın püf noktaları nelerdir?




Yaz sezonu açılıyor. Okulların kapanmasıyla birlikte insanlar tatil yapmaya başlıyor. Özellikle bu yıl tatilini kendi yazlık evinde geçirmek isteyenler yazlık ev satın almakiçin harekete geçiyor. Bu dönemde yazlık evlere talep artıyor. İşte bu ortamda yazlık evini satmak isteyenlerin bir adım öne geçebilmesi için bazı püf noktalarını bilmesi gerekiyor. Öncelikle evin doğru pazarlanması gerekiyor. Bunun için de doğru kanalları etkin bir şekilde kullanmak gerekiyor. Sadece eşe dosta haber vermek yeterli olmuyor. 
·  Yazlık evi satarken alıcı adayları için doğru bilgileri kullanmak önemlidir. Bunun için de yazlık evi doğru tanıtmak ve evin sahip olduğu avantajları öne çıkarmak gerekiyor. Örneğin, evin denize olan mesafesi, oda sayısı büyüklüğü, kullanışlı olup olmadığı doğru anlatılmalı ve bu bilgiler öne çıkarılmalı.
· Hangi tür gayrimenkul olursa olsun konumu hakkında bilgi vermek gerekir. Bu nedenle yazlığın bulunduğu bölgeyi iyi anlatmak gerekir. Yani lokasyon hakkında detaylı bilgi vererek; merkeze, alışveriş noktalarına, ulaşım ve yol bağlantılarına yakınlığı anlatılmalı.
· Satışa çıkarılan yazlık evin bakımlı ve temiz olması çok önemlidir. Bu nedenle satış öncesi elden geçirilmesi gerekir. Böylece alıcıların olumsuz bir değerlendirme yapması önlenmiş olur.
· Evin pazarlanması için kullanılacak fotoğrafların da etkili olması gerekir. Bu nedenle evi en iyi şekilde yansıtacak profesyonel fotoğraflar kullanılmalı.
- Fotoğraflar evin içini ve dışını net göstermeli.
· Yazlık evini satmak isteyenlerin elbette doğru bir fiyat belirlemesi de gerekir. Bunun için de yazlığın bulunduğu bölgedeki diğer evlerle karşılaştırma yaparak ve evin satış fiyatını belirlemeli. (Kaynak: 3dkonut.com)
Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİ HİZMETLERİMİZ

  1. Otel ve Otel Arsası
  2. Turistik Tesisler
  3. Hastane ve Hastane Arsası
  4. Benzinlik ve Benzinlik Arsası
  5. Tarım Arazileri ve Kredilendirme
  6. Eğitim İmarlı Arsa ve Eğitim Binaları
  7. Satılık Arsalar
  8. Kat Karşılığı Arsalar
  9. Konut İmarlı Arsalar
  10. Ticari İmarlı Arsalar
  11. Eğitim İmarlı Arsalar
  12. Sağlık İmarlı Arsalar
  13. Fabrika ve Sanayi Arsaları
  14. Hafriyat Döküm Sahaları
  15. Projeli AVM Arsaları
  16. Prefabrik Ev Yapımı
  17. Tiny House Ev
  18. Çelik Konstrüksiyon Ev
  19. Airbnb - Ağaç Ev

apay gayrimenkul

  1. İstanbul bölgesinde kat karşılığı toplu konut yeri arıyorum..
  2. Şişli bölgesinde butik kat karşılığı yerler arıyorum.
  3. Muğla bölgesinde kat karşılığı villa arsası arıyorum.

Murat APAY

Talep edilen arsalarla ilgili olarak resmi yetki belgem vardır.