0535 976 7 888

TOYA YAPI

Topaloğlu Ailesi tarafından kurulan turizm ve inşaat alanında faaliyet gösteren Toya Grubu, Toya Gayrimenkul çatısı altında konut ve karma projelerin geliştirilmesi faaliyetlerini yürütüyor.
Güçlü ekibi, sağlam finansal yapısı ve iyi yönetimiyle, geliştirdiği projelerle geniş bir müşteri kitlesine hitap ederek, inşa ettiği nitelikli yaşam alanlarında, iyi bir yaşam alanı ve kazançlı bir yatırım sunmayı hedeflemektedir.
Konut, turizm ve ticari gayrimenkul projelerini hayata geçiren Toya Gayrimenkul, estetik, çevreci, güvenli, konforlu, modern, teknolojik ve ayrıcalıklı yaşam projeleri ile gayrimenkul sektöründe farklılık yaratmaktadır. Toya Gayrimenkul, nitelikli ve tecrübeli kadrosu ile arazi alımı, konsept dizaynı, inşaat koordinasyonu, satış ve mülk yönetimi alanlarında geçmişten gelen uzmanlığını geleceğe taşıma hedefi ile faaliyet göstermektedir.
Sektörde Türkiye’nin öncü şirketleri arasında yer almayı hedefleyen Toya Gayrimenkul, müşteri odaklı yaklaşımıyla, ülkemizin önemli lokasyonlarında yaşam konforunun ön planda olduğu tasarım projeler üretmektedir.



Zamana karşı duran projeleri hayata geçirmek için 2008’de yola çıktık. Toya Gayrimenkul’ü sektörünün önde gelen markalarından biri yapmak için takım arkadaşlarımızla birlikte, ilk günkü heyecanımızı hiç kaybetmeden çalışıyoruz.
Sektördeki deneyimimiz, sahip olduğumuz kaliteli insan gücünün yanı sıra araştırmacı ve yenilikçi ruhumuzla fark yaratmayı hedefliyor, teknolojiyi fonksiyona, tasarımı forma dönüştürürken gücümüzü inovasyondan alıyoruz. Yaptığımız işlerin odağında insan, doğa ve çevrenin ayrılmaz birlikteliği var.
Müşterilerimiz ve iş ortaklarımızdan aldığımız güçle, kaliteli yaşam alanları hayata geçirmeye devam edeceğiz.
Kurulduğumuz günden bugüne birlikte yürüdüğümüz çalışanlarımıza, karşılıklı güven duygusu ile iş birliği geliştirdiğimiz proje ortaklarımıza ve değerli müşterilerimize ve tüm sosyal paydaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, hep birlikte TOYA’yı iyi yaşamın tercih edilen markası yapacağımıza tüm kalbimle inanıyorum
Saygılarımla,
Zafer Topaloğlu
Toya Gayrimenkul / Yönetim Kurulu Başkanı


1985-1998 yılları arasında İstanbul bölgesinin en büyük kömür madeni işletmecilerinden biri olarak iş dünyasında sektörün nabzını tutan Topaloğlu Grup; 1970 yılında temellerini atmış olduğu Topaloğlu İnşaat ve Turizm ile ticari gayrimenkul ve arazi geliştirme alanlarında hizmet vermeye başladı.
2008 yılında yeni bir yapılanmaya giderek Toya Gayrimenkul çatısı altında genişleme faaliyetlerine başlayan Topaloğlu Grup; alanında fark yaratan projelere imza attı;
Toya Plaza, Markalı Ofis Projesi, 2008
Avcılar Park, Toya Vista, Markalı Konut Projeleri, 2013
Qent İstinye, Q Studio, Markalı Konut Projeleri, 2015
2016 sonunda teslim edeceği Basın Ekspres’in en iddialı konumundaki Toya Moda, ve Mecidiyeköy’ün merkezinde Toya Downtown’u takiben grup çok yakında yine Basın Ekspres’te Toya Next ve Mecidiyeköy’de 4 yıldızlı bir otelin lansmanına hazırlanıyor. Yakın gelecekte Beykoz Korubaşı’nda hayata geçireceği lüks konut projesi ile Anadolu yakasına ilk adımı atacak olan TOYA Gayrimenkul’ün toplam dört milyon metrekare yatırıma hazır arazisi ve 1 milyar TL toplam aktif büyüklüğü bulunmaktadır.
2015

ARTAN ŞİRKET DEĞERİ

Ağustos 2015 itibariyle TOYA yeni iş fırsatları yaratmak, genişletmek ve aynı şekilde yatırımları çeşitlendirmek amacıyla 1 milyar TRY'den daha fazla değeri olan karma varlık portfolyosuna sahiptir.
2013

YÜKSEK YENİ YATIRIMLAR

TOYA firmasına birçok sayıda konut projesi karma proje, ve ticari proje geliştirme amacına yönelik 4 milyon metrekare bulunmaktadır.
2011

BÜYÜK KİTLELERE ULAŞIM

Başarılı partnerları ile yaptığı ortak yatırımlar aracılığıyla TOYA daha geniş bir müşteri tabanına ulaştı.
2008

YAPILANMA VE YÜKSELİŞ

45 yıllık ticari gayrimenkul ve arazi geliştirme deneyimi, ve köklü bilgisi ile TOYA 2008 yılında önemli bir yeniden yapılanmaya gitti ve TOYA çatısı altında genişleme faaliyetlerini yürütmeye başladı.
1985

GELİŞİM YILLARI

1985-1998 arasında İstanbul bölgesinin büyük kömür tedarikçisi olan Topaloğlu turizm ve inşaat sektörüne girmiştir.
1970

KURULUŞ YILLARI

TOPALOĞLU Ailesi tarafından kurulan turizm ve inşaat alanında faaliyet gösteren Toya Grubu, Toya çatısı altında konut projelerinin geliştirilmesi faaliyetlerini yürütüyor.Toya Plaza 19,344 metrekarelik 5 katlı bina bulunduğu bölgenin tarifinde bir referans noktasıdır.
Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİ HİZMETLERİMİZ

  1. Otel ve Otel Arsası
  2. Turistik Tesisler
  3. Hastane ve Hastane Arsası
  4. Benzinlik ve Benzinlik Arsası
  5. Tarım Arazileri ve Kredilendirme
  6. Eğitim İmarlı Arsa ve Eğitim Binaları
  7. Satılık Arsalar
  8. Kat Karşılığı Arsalar
  9. Konut İmarlı Arsalar
  10. Ticari İmarlı Arsalar
  11. Eğitim İmarlı Arsalar
  12. Sağlık İmarlı Arsalar
  13. Fabrika ve Sanayi Arsaları
  14. Hafriyat Döküm Sahaları
  15. Projeli AVM Arsaları
  16. Prefabrik Ev Yapımı
  17. Tiny House Ev
  18. Çelik Konstrüksiyon Ev
  19. Airbnb - Ağaç Ev

apay gayrimenkul

  1. İstanbul bölgesinde kat karşılığı toplu konut yeri arıyorum..
  2. Şişli bölgesinde butik kat karşılığı yerler arıyorum.
  3. Muğla bölgesinde kat karşılığı villa arsası arıyorum.

Murat APAY

Talep edilen arsalarla ilgili olarak resmi yetki belgem vardır.