0535 976 7 888

Trump Towers Şişli Resmen Satışa Çıkarıldı

Trump Towers Şişli Resmen Satışa Çıkarıldı

Trump Towers Şişli Resmen Satışa Çıkarıldı

 Emlak devi Donald Trump’ın kızı ve Trump Organizasyon İş Geliştirme ve Stratejik Yatırımlar Başkan Yardımcısı Ivanka Trump, Trump Towers İstanbul-Şişli projesinin lounge ve örnek dairelerinin açılış törenine katılarak resmi satışların başladığını duyurdu. 
BENZER HABERLER
    Toplantıda konuşan Ivanka Trump, “Ön satış döneminde projenin yüzde 50’ye yakınının satılmış olması Avrupa’daki ilk projede Türkiye’yi tercih etmemizin doğruluğunu gösteriyor. Doğan ailesi ve grubuyla hayata geçirdiğimiz bu projede sahip olabileceğimiz en iyi ortağa sahibiz" diye konuştu.


    Basın camiasının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısına siyah kazak üzerine kırmızı ceket ve etekten oluşan kıyafetiyle katılan Ivanka Trump, “2007 yılında projenin başlangıcında katıldığım toplantıda Trump markasının Türkiye’ye, İstanbul’a ve buradaki yaşam tarzına neler getireceğini paylaşmıştım” diyerek başladığı konuşmasında “O zaman hayal olarak sunduğumuz şeyleri iki sene sonra burada gerçekleşmiş olarak görmek memnuniyet verici. Dün akşam ev sahiplerimizle buradaydık. Onlar esas satış öncesi yerlerini ayırtmış olan kişilerdi. Bir hayali satın almışlardı. Bu hayalin gerçekleştiğini, söz verdiğimiz gibi lounge ve örnek dairelerde lüksün en üst noktasında Trump ürünü sunduğumuzu gördüler" dedi.


    Trump Card’ın ilk lansmanı İstanbul’da


    Trump Towers İstanbul-Şişli projesinin içinde yer alacak müşterilerine bir marka deneyimi yaşatmayı hedeflediklerini söyleyen Ivanka Trump, şöyle konuştu:


    “Bütün Trump ürünlerinin sahibi olan ya da onları kullanan kişiler için çıkardığımız özel bir Trump Card var. Bunun lansmanını ilk defa burada sizlerin karşısında yapıyorum. Bu kartla birlikte hem ev sahiplerimiz hem de Trump otellerinde konaklayan misafirlerimiz, bizim sahip olduğumuz ve işlettiğimiz birçok yerde özel haklara sahip olmanın yanında golf sahaları, oteller ve Ivanka Trump mücevher tasarımlarında çok özel bazı avantajlara sahip olacak. Türkiye’deki birçok lüks proje, tek başına duran bina şeklinde. Yani herhangi bir şekilde uluslararası bağlantısı yok. Böylelikle oradan ev alan insanlara genel dünya çerçevesinde bir hizmet sunamıyor. Trump Card burada çok önemli bir faktör. Biz bu kartla ev sahiplerimizin sadece İstanbul’da değil, bütün dünya genelinde de birçok şeye daha rahat erişimini sağlayacağız.


    Diğer projelerin bir adım ötesinde


    Girdiğimiz piyasalarda diğer rakip projeleri inceliyoruz ve onların bir adım ötesine nasıl çıkabileceğimizi görmeye çalışıyoruz. Burada da aynı şeyi yaptık. Sadece fiziksel olarak bir bina değil, lounge, şarap mahzeni, fitness ve SPA gibi özel alanların kullanımından AVM ve ticari alanları da içine entegre etmesine kadar bir sürü konuda şu anda Türk piyasasında olan diğer lüks ürünlerin bir adım ötesine geçmeye çalıştık."


    Avrupa’daki ilk Trump projesinin ön satışta yüzde 50’ye yakınının ön rezervasyonla satılmış olmasının kendilerine gurur verdiğini söyleyen Trump, “Bundan sonra çok daha başarılı bir şekilde projeyi tamamlamayı planlıyoruz" diye konuştu.


    ‘Beklentilerin ötesine geçmeye çalışıyoruz’


    Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Ivanka Trump, projenin müşterilere yaşam stili olarak ne getirdiği yönündeki soruya, “Burada sadece herhangi bir inşaat kalitesinin çok ötesinde lüks ve stili bir arada sunuyoruz. Bunu sunarken de verdiğimiz hizmetler, servislerle müşterilerimizin beklentisinin çok daha ötesine geçmeye çalışıyoruz. Genelde Trump markasını daha önce denemiş ve takip eden müşterilerimiz var. Bu müşterilerimiz hemen hemen her yeni yaptığımız projeyle ilgilenip onun bir parçası olmak istiyor. Özellikle İstanbul piyasasında da Trump markasını tanıyan, bilen ve bunu beğenen son derece sofistike, lüks ve stil anlayışı gelişmiş bir müşteri kitlesi olduğunu biliyorduk ve bu müşteri kitlesine özellikle bunun sunulmasını arzu ettik. Bölge seçerken de müşterilerimizden gelen teklifleri gözönüne alıyoruz. Müşterilerimiz bizi ne tarafa istiyorlarsa o tarafa yönlendiriyor. Türkiye için de gerek Trump’ın diğer projelerinde bulunan ve konaklayan Türk müşterilerimizden gerekse yabancı müşterilerimizden aldığımız ilgi nedeniyle Türkiye bizim için ilgi çekici bir destinasyondu" diye yanıt verdi.


    Ivanka Trump’un da dairesi var


    Müşteri portföyüyle ilgili sorulan soruya kendisinin de Trump Towers İstanbul’da bir ev sahibi olduğunu söyleyerek yanıt veren Trump, isim vermeden başka Trump projelerinde de yer almış olan yabancı bir müşterinin 5,5 milyon dolarlık bir penthouse aldığını söyledi. Trump, projede Türklerin yanında yabancı müşterilerinin de yer aldığını belirterek, “Genelde diğer projelerimizde yabancı oranı daha yüksek oluyor. Burada bir miks var. Türk müşterilerin arasında ABD’deki Trump binalarında yaşayanlar da var" dedi.


    Ön satışlar tercihimizi doğruluyor


    Resmi satışı özellikle model evler çıktıktan sonra yapmayı arzu ettiklerini belirten Ivanka Trump, “Amacımız müşterilerimize tam ne alacaklarını birebir göstermek istemekti. Şu anda yüzde 45’ini daha resmi lansmana geçmeden sattık. Hem uluslararası müşteri listelerimizi hem de Türkiye’de projeyi duyan kişileri listeye alarak satışları gerçekleştirdik. Sonuç memnuniyet verici. Tabi çok özel ve heyecan verici bir durum. Proje için Türkiye tercihinin ne kadar doğru olduğunu destekleyen bir sonuç" dedi.


    Doğan Grubu en iyi ortaklarımızdan


    Ivanka Trump, İstanbul’daki projeyi birlikte yürüttüğü ortağı Doğan Grubu’yla ilgili bir soruya ise “Şu anda sahip olabileceğimiz en iyi ortağa sahibiz. Bizi Türkiye konusunda ikna eden buraya gelmemizle ilgili tüm çalışmaları yapan ve bugüne kadar birlikte çalışma yaptığımız bir grup olduğu için gayet memnunuz. Dünyanın her tarafında bir sürü ortaklarımız oldu ama Doğan ailesi ve grubu sahip olduğumuz en iyi ortaklardan" dedi.


    ‘Her gün bir yenilik yapıyoruz’


    D-Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan ise inşaat kalitesinin gerçekleştirilmesinde ve verilecek olan hizmetlerin değerlendirilmesinde Ivanka Trump’ın şahsi destek verdiğini belirterek, “Bu işbirliğine girdiğimiz zaman böyle bir ilgiyi bekliyorduk. Şu ana kadar yapmış olduklarımız bundan sonra yapacaklarımızın örneğidir. Projenin üstüne her gün bir yenilik koymaya devam ediyoruz" dedi.


    Taşyapı’yla ayrılığımız kriz kaynaklı


    Projede Taşyapı’yla yaşanan ayrılık konusuna da açıklık getiren Tokcan, “Biz Taşyapı’nın sahibi Emrullah Turanlı’yla yaklaşık 4 senelik bir çalışma yaptık. Bu süre içinde ilişkilerimizde en ufak bir sorun olmadı. Hala dost ve arkadaş olarak görüşmeye devam ediyoruz. Bizim Taşyapı’yla yollarımızı ayırmamızın sebebi ekonomik koşulların değişmiş olmasıdır. Bu ayrılıktan ne o mutlu oldu ne de biz mutsuz olduk. Zaruretlerden ve ekonomik krizin girmesiyle beraber ortaya çıkan sıkıntılardan kaynaklı bir ayrılma oldu. Hiçbir şekilde aramızda kırgınlık olmadı" dedi.


    Yeşil İnşaat projenin ortağı değil


    Tokcan, Yeşil İnşaat’ın Trump Towers İstanbul projesindeki ortaklığıyla ilgili bir soru üzerine de “Yeşil İnşaat’la ilgili birtakım haberler çıkıyor. Bu haberlerin doğru olmadığını deklare etmek istiyoruz. Arkadaşlık ilişkilerimizin dışında Yeşil İnşaat’ın burada herhangi bir ortaklığı yoktur” diye konuştu.


    5.5 milyon dolara daire


    Basın toplantısının ardından Ivanka Trump, basın mensuplarıyla beraber 3 farklı tarzda tasarlanmış örnek daireleri gezdi. Birçok basın kuruluşu da Trump’la özel röportaj için sıraya girdi. Trump Towers İstanbul-Şişli’de metrekare başına 6 bin 500 dolar olarak satışa sunulan daireler, ebatları ve bulundukları konuma göre 500 bin dolardan 5.5 milyon dolara kadar alıcı buluyor.


    Serkan AKKOÇ/İSTANBUL, (DHA)
    Paylaş:

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİ HİZMETLERİMİZ

    1. Otel ve Otel Arsası
    2. Turistik Tesisler
    3. Hastane ve Hastane Arsası
    4. Benzinlik ve Benzinlik Arsası
    5. Tarım Arazileri ve Kredilendirme
    6. Eğitim İmarlı Arsa ve Eğitim Binaları
    7. Satılık Arsalar
    8. Kat Karşılığı Arsalar
    9. Konut İmarlı Arsalar
    10. Ticari İmarlı Arsalar
    11. Eğitim İmarlı Arsalar
    12. Sağlık İmarlı Arsalar
    13. Fabrika ve Sanayi Arsaları
    14. Hafriyat Döküm Sahaları
    15. Projeli AVM Arsaları
    16. Prefabrik Ev Yapımı
    17. Tiny House Ev
    18. Çelik Konstrüksiyon Ev
    19. Airbnb - Ağaç Ev

    apay gayrimenkul

    1. İstanbul bölgesinde kat karşılığı toplu konut yeri arıyorum..
    2. Şişli bölgesinde butik kat karşılığı yerler arıyorum.
    3. Muğla bölgesinde kat karşılığı villa arsası arıyorum.

    Murat APAY

    Talep edilen arsalarla ilgili olarak resmi yetki belgem vardır.