0535 976 7 888

Gökdeniz Konutları Projesi






KONUT YATIRIMCISINA MÜJDE… YÜKSEK KİRA GETİRİNİZİ HEMEN TESLİM AVANTAJI İLE GARANTİ EDİYORUZ…
Kentsel Dönüşüm Projesenin gün geçtikçe yıldızı parlayan ve önemli arteri olan, Gebze – Çayırova bölgesinde 5767m2 arazi üzerinde 128 dâireden oluşmaktadır.
Yeni evinizi satın aldığınız takdirde sizden istenen 30-40 günlük sürede kiracınızı bulma taahhüdünü veriyoruz. Belirlenen süre dâhilinde kiracınızı Alman İnşaat bulamaz ise şayet kiralamayı yapana kadar size kira bedelini ödemeyi GARANTİ eder.  Aksi takdir de Alman İnşaat tarafından kira ödemeleri her ay yapılır. Kira bedelleri oldukça yüksektir. Uzun vade de kullanacağınız kredi miktarının yarısını size kira getirir. Uzmanların hesaplamalarına göre yatırım amaçlı alınan bir mülk 14–15 yılda kendini amorti edebiliyorsa kazançlı olarak adlandırılıyor. Oysaki bizim satış fiyatlarımızı baz alırsak verebildiğimiz kira değerlerinin yüksek olmasından ötürü konut kendini 9–10 yılda kar’la kendini amorti edebiliyor.
Gebze  - Çayırova Türkiye genelinde nüfusun en hızlı arttığı bir kaç lokasyondan biridir. Muhteşem İstanbul Adalar ve deniz manzarasına hâkimdir.
Projemizin konumu Marmaray Çayırova durağına 2km mesafededir. Sabiha Gökçen Havaalanına ise sadece 15 dakika mesafede konumlanmıştır.
Gök Deniz Konutlarında sizlere uygun 7 ayrı m2’de farklı alternatifler mevcuttur. Bunlar; 1+1, 2+1, 3+1, 2+2 çatı dubleks, 4+1 çatı dubleks, 3+1 ters dubleks, 5+1 bahçeli dubleks… Sitede toplamda 128 dairenin %85 diliminde (100 – 108 arası daire) oturmaktadır.
Gök Deniz Konutları Gebze – Halkalı arası hala yapımı devam etmekte olan Marmaray projesinin 2012 yılında Çayırova’da faaliyete geçmesi ile birlikte ulaşım daha da kolay ve avantajlı bir konumu gelecektir. Çayırova’dan İstanbul Avrupa yakasına 20 dakikada gidiliyor olacak… Bu dev proje hem ulaşımı mükemmel bir noktaya taşıyacak hem de çevresinde yer alan konutların primlerinin artmasına sebep olacaktır.
Marmaray Çayırova durağına 5 dk
Sabiha gökçen havaalanına 15 dk
GOSB ,TOSB ve DOSB gibi sanayi bölgelerine 3-15 dk
Tren ve deniz yoluna 10 dk
Özel Çırağan Koleji ve sağlık kuruluşlarına 2-3 dk
Akbank, Kuveyttürk, Yapıkredi ve diğer banka merkezlerine 2-10 dk
Tren ve deniz yoluna 10 dk
Tubitak, Tse, GYTE yerleşkelerine 10 dk
Sabancı üniversitesine 5 dk
Çevresinde diğer büyük marka konut projeleri yer alacaktır…
- Yarı olimpik yüzme havuzu
- Çocuk havuzu
- 24 saat kameralı özel güvenlik
- Sauna
- Fitness Salonu
- Market
- Kapalı - açık otoparklar
- Çocuk oyun alanları ( kapalı – açık)
- Yetişkinler için oyun salonu ( bilardo-langırt-masa tenisi vb)
- Cafeterya – restaurant
- Barbekü bahçesi
- Kapalı kuş bahçesi
- Cep sinema salonu
- Süs havuzları, taşmalı havuzlar
- 5 adet dinlenme alanı (pergole)
Hafta sonları satış ofisimiz açıktır.
İletişim Bilgilerimiz;
+90 262 721 36 03
+90 554 566 62 62

###
Avantajlarla dolu bir yaşam modeline hoş geldiniz
Uluslar arası planda ve özellikle de Avrupa’da edinmiş olduğu 30 yıllık inşaat deneyimini ülkemize aktaran, estetik ve sağlamlığı aynı potada buluşturarak İnsan için ideal mekanlar üretmeyi hedefleyen, yapı sektörünün seçkin firmasıAlman İnşaat; iş yaşamının yükselen değeri Gebze’de Gök Deniz Konutları projesini İstanbul ve Kocaeli’ne kazandırmış bulunmaktadır.
Alman inşaat, 128 konutluk Gök Deniz Konutları projesinde yer alan müşterilerine kira garantisini taahhüt etmektedir. Taahhütlerini gerçekleştirmeyi kalite standardı olarak kabul eden Alman İnşaat, satın alma sonrası 1 ay içinde kiralama gerçekleşmezse kira bedelini alıcıya ödemektedir.
Uzmanlar, yatırım amaçlı satın alınan konutun kendini 14 -15 yılda amorti etmesi durumunda kazançlı olacağı öngörüsünü yaparken, Gök Deniz Konutları’nda daireler kira getirilerinin yüksek olmasından ötürü 9 -10 yılda kendini amorti etmektedir. Karlılığı gibi Lokasyonu ilede benzersiz olanaklar vaad eden yapılanma Marmara Deniz’inin mükemmel manzarasına tam anlamıyla hâkimdir.
İş dünyasının altın isimleriyle çevrelenmiş site Marmaray Çayırova durağına 2 km, Havaalanına ise sadece 15 dakika mesafede konumlanmıştır.
Farklı yapılarda ki aileler için 7 farklı daire modeli sunan Gök Deniz Konutlarının sosyal, sportif tesisleri, hem daha aktıf hem daha güvenli bir sitede yaşamanın tüm ayrıcalıklarını Gök Deniz sakinleri ile paylaşır.
Yaşam kalitesi standartlarınızı yükseltmeyi amaçlayan Gök Deniz Konutları kolay tüm avantajlarının yanı sıra benzersiz satın alma kolaylıkları ile sizleri bekliyor.
Teknik Detay Bilgiler;
Betonarme GÖK DENİZ KONUTLARI kaba inşaatı betonarme karkas olarak planlanmış döşemeler 40 cm asmolen strafor sistem uygulanmıştır. Beton olarak C 25 ve C 30 hazır beton kullanılmıştır.
Duvarlar Dış duvarlar 15,5 cm İzo tuğla ile yapılmıştır. İç duvarlar 13,5 cm tuğla yapılmıştır.
Çatı Çatı empekreli ahşap olarak yapılmış çelik konstrüksiyon desteklenmiştir. Çatı örtüsü BRAAS olarak yapılmıştır. Ahşap konstrüksiyon üzeri OSB, OSB üzeri 5 cm EPS (Strafor), EPS üzeri özel membran ve membran üzeri BRAAS kiremit. Dereler beton ve çift kompenantlı izolasyon. OSB altı 10 cm camyünü, naylon ve alçıpan olarak yapılmıştır.
Sıva ve şap işleri İç duvarlar tavanlar alçı sıva ve dış cephe kara sıva yapılmıştır.
Mermer işleri Banyo tezgahları Afyon beyazı, denizlikler Muğla beyazı, balkon küpeşteleri Bilecik bej, süs havuz küpeşteleri Muğla beyazı olarak yapılmıştır.
Granit işleri Mutfak tezgâhları Bianco-Sardo, Merdivenler Bianco-Sardo, Asansör söveleri Hindistan siyah, Ana girişler Bianco-Sardo, Cevre duvar küpeşteleri Çanakkale ve sert zemin döşemesi Bergama küp taşı olarak yapılmıştır.
Travertenler Havuz terasları, dış merdivenler, ana giriş önleri ve iç bahçe duvar denizlikleri.
Seramik işleri İç mekânlar, balkonlar, teraslar ve sosyal tesisler birinci sınıf Toprak marka seramik kullanılmıştır.
Demir doğrama işleri Ana girişler ve site çevre duvar üstleri ferforje yapılmıştır.
Alüminyum işleri Ana girişler, merdiven ve sosyal tesis kapıları, merdiven korkulukları, teras korkulukları.
Sıhhi tesisat işleri Temiz su boruları PVC, Musluk bataryaları ECA, 250 tonluk su deposu mevcuttur.
Pvc doğrama işleri Pencere ve Balkon kapıları WINSA 7000 serisi, Camlar 4+8+4 cm ISICAM (YILDIZ CAM)
Elektrik işleri Bütün malzemeler birinci sınıf olup projeye uygun olarak yapılmıştır.
Merkezi uydu yayını ve internet altyapı işleri Merkezi yayın sağlayan daire içlerinde abonelik yapıldığı takdirde Digitürk, Kablo TV, Süper online fiber altyapı, Türksat v.b diğer tüm sistemler kullanıma hazırdır.
Kalorifer ve doğalgaz işleri Isıtma kombi sistem olup kalorifer tesisatı PVC kılıflı boru kullanılmış, Radyatör markası BAYMAK LUX model kullanılmıştır.
Yangın tesisatı Yangın tesisatı Avrupa standartlarında yapılmıştır. Kapalı otoparklarda Sprinkler sistemi mevcuttur. Ayrıca her bir blok için Kapalı Sandviç panel ile yapılmış olan yangın merdivenleri mevcuttur.
Jeneratör Sitemizde AKSA jeneratör mevcuttur.
Banyo ve wc markaları Banyoda TOPRAK marka Hilton lavabo, banyo dolabı, Havlu dolabı, GEBERİT asma rezervuar, TOPRAK marka klozet, TOPRAK marka akrilik küvet ve duşa kabin kullanılmıştır.

Parke işleri Florpan kayın elegans kilitli sistem (yerli malı) laminant parke yapılmıştır.
Ahşap kapılar Daire iç kapıları özel tasarlanmış Akçe ağaç panel kapı, Daire giriş kapıları birinci sınıf ahşap kaplamalı çelik kapılar da Kale kilit kullanılmıştır.
Mutfak dolapları Mutfak dolapları Lake parlak ürünler ile imal edilmiştir.
Ankastre ürün markaları VESTEL marka ankastre mutfak eşyaları, klima ve kombi kullanıma hazırdır.
Boya işleri Daire iç duvar boyaları BETEK sıva üzerine su bazlı akrilik saten boya, tavanlar saten tavan boyası yapılmıştır.
Kartonpiyer işleri Bütün odalar mutfak ve banyo Strafor kartonpiyer yapılmıştır.
Haberleşme Sitede birinci sınıf görüntülü Diafon sistemi yapılmıştır. Site içi görüşmeler, market, kafeterya, ana giriş kağıları ve güvenlik ile iletişim sağlanmaktadır.
Güvenlik Çevre duvarları beton perde ve perde üzerine bir metre Ferforje yapılmıştır. Bütün alanlar kamera sistemiyle görüntülenip kayıt altına alınır. Ayrıca site çevresinde kurulu olan parmak izi ile de 7 gün 24 saat güvenlik personelleri her saat başı tur atmaktadırlar.
Bahçe ve çevre düzenleme Sert zeminler Bergama Granit, Perguleler masalar ve banklar birinci sınıf ahşaptan yapılmıştır. Peyzaj projeye göre yapılmış olup bitkilerin 70% ithaldir.


Projenin genel özellikleri
Proje 6000 m2 üzerine inşaa edilmiş olup, 2 bloktan ve toplamda 128 daireden oluşan butik bir site projesidir.

Daire tipleri
1+1, 2+1, 3+1 normal ara katlar,
3+1 bahçe dubleks,
2+2 çatı dubleks,
4+1 çatı dubleks,
5+1 bahçe dubleks
olmak üzere toplam 7 tip mevcuttur.

Kredi olanakları ve satınalma kolaylıkları
Tüm bankalar ile anlaşmalarımız mevcuttur. Çok cazip vede düşük kredi masrafları ile uzun vadeli, cazip faiz oranlarıyla kredi kullandırılmaktadır. Ayrıca gereken evrakların satınalan tarafından temini sonrasi kredi ve benzeri prosedür Alman inşaat tarafından takip edilmekte ve gereken tüm kolaylıklar sağlanmaktadır.
Kira garantili satış ;
Eğer yatırımcı bir alıcı iseniz, ve konutunuzu kiraya vererek yatırımınızı hemen kazanca dönüştürmek istiyorsanız, satın aldığınız daireyi birlikte belirleyeceğimiz sure dahilinde kiracı bulma, bulunamıyorsa belirlenen kira bedelinin Alman inşaat tarafından karşılanması alıcının her koşulda avantajda olmasının sağlayan bir Alman inşaat hizmetidir Ve satış sözleşmesinde yer alan bir taahhüttür.
Lokasyon
Bulunduğumuz nokta Kocaeli ve İstanbul arasındaki bağlantı kilit noktasıdır. Sanayinin, nakit paranın ve de kişi sirkülasyonun en yoğun yaşandığı bölgedir.
Gökdeniz konutları hakkında daha ayrıntılı bilgi ve güncel fotoğrafları görebilmek için lütfen sitemizi ziyaret ediniz






Gökdeniz Konutları İLETİŞİM BİLGİLERİ

ULAŞIM
Marmaray Çayırova Durağına 2 Km
Sabiha Gökçen Havaalanı 10 dk
Darıca - Eskihisar Feribot İskelesi 10 dk
Gebze Tren/ Metro İstasyonu 7dk
Boğaz Köprüsü 30 dk
FSM 30 dk
Tuzla Sahil Yolu 15 dk
E-5 5dk
E-6 (TEM) 5dk
İstanbul Gişeleri 15 dk

ŞEHİR MERKEZLERİ

İzmit Merkez
Gebze
Kartal- Pendik – Tuzla - Kurtköy
Kadıköy
Taksim
SAĞLIK KURUMLARI
Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Johns Hopkins Anadolu Sağlık Merkezi
Gebze Devlet Hastanesi
Darıca Farabi Devlet Hastanesi

EĞLENCE-DİNLENCE VE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİBayramoğlu Kuş Cenneti
Ballıkayalar Trekking Merkezi
Gebze Paint-Ball
Formula 1
Körfez Pisti
Tuzla Go-Kart Pisti
Kartepe Kayak Merkezi
Otodrom Motor Sporları Merkezi
Lifeport Otel Balçık Köyü
Viaport AVM Kurtköy
Anlantis AVM Kurtköy
Pendorya AVM Pendik
Neomarin AVM Pendik
Outlet Center (İzmit)

EĞİTİM KURUMLARISabancı Üniversitesi Gebze
Okan Üniversitesi Tuzla
Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü
Kocaeli Üni. Umuttepe Yerleşkesi
Mustafa Üstündağ İlk Öğretim Okulu Gebze
Koç İlk Öğretim Okulu – Lise Gebze

TOPLU YERLEŞİM ALANLARIMutlukent ve Diğer Siteler

SANAYİ VE TEKNOLOJİ
Y
apı Kredi Bankacılık Üssü 100 Metre Mesafe
Akbank Bilgi İşlem Merkezi 1 Km Mesafe
GOSB ve 13 Sanayi Sitesi 3- 5 Dakika Uzaklık
Tuzla Organize Sanayi Bölgesi 3 Dakika Uzaklı
Tübitak – MAM 5 – 10 Dakika Uzaklık
TSE 10 Dakika Uzaklık
Arçelik, Vitra, Şişecam ve Diğer Fabrikalar. 5 -10 Dakika Uzaklık
iletişim Hattı:Tel: 0262 721 36 03
GSM: 0 554 566 62 62
Faks: 0 262 721 36 05

Eposta:
alman@almaninsaat.com

Adres:
Akse Mah. 4.Cad. 452. Sok. Çayırova (Yapı Kredi Bankası Bankacılık Üssü Karşısı) Gebze Kocaeli

Web:http://www.almaninsaat.com.tr
http://www.gokdenizkonutlari.com
Gökdeniz Konutları İnşaat Firmaları
Alman İnşaat ,
Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİ HİZMETLERİMİZ

  1. Otel ve Otel Arsası
  2. Turistik Tesisler
  3. Hastane ve Hastane Arsası
  4. Benzinlik ve Benzinlik Arsası
  5. Tarım Arazileri ve Kredilendirme
  6. Eğitim İmarlı Arsa ve Eğitim Binaları
  7. Satılık Arsalar
  8. Kat Karşılığı Arsalar
  9. Konut İmarlı Arsalar
  10. Ticari İmarlı Arsalar
  11. Eğitim İmarlı Arsalar
  12. Sağlık İmarlı Arsalar
  13. Fabrika ve Sanayi Arsaları
  14. Hafriyat Döküm Sahaları
  15. Projeli AVM Arsaları
  16. Prefabrik Ev Yapımı
  17. Tiny House Ev
  18. Çelik Konstrüksiyon Ev
  19. Airbnb - Ağaç Ev

apay gayrimenkul

  1. İstanbul bölgesinde kat karşılığı toplu konut yeri arıyorum..
  2. Şişli bölgesinde butik kat karşılığı yerler arıyorum.
  3. Muğla bölgesinde kat karşılığı villa arsası arıyorum.

Murat APAY

Talep edilen arsalarla ilgili olarak resmi yetki belgem vardır.