0535 976 7 888

Aksan ( Hakkımızda )


YEREL PLATFORMUMUZ
Türkiye’nin bulunduğu bölgeyi çevreleyen alanda, her gün 400’ün üzerinde firmaya, karşılarına çıkan zorlukların üstesinden rahatça gelmeleri için çözüm ortaklığı yapıyoruz.
BİZİM FİRMAMIZ
Türkiye’nin bulunduğu bölgeyi çevreleyen alanda, her gün 400’ün üzerinde firmaya karşılarına çıkan zorlukların üstesinden rahatça gelmeleri için çözüm ortaklığı yapıyoruz.

EŞSİZ GENİŞLİKTE SERVİS YELPAZESİ
Aksan, müşterilerinin karşılaştığı problemlere çözümler sunmak adına onlara danışmanlık ve stratejik ortaklık hizmetleri sunar. Kurumsal finansman, performans, yönetim, yükümlülük, teknoloji, saygınlık yönetimi ve dış kaynaklı kısıtlamalar gibi çok geniş ölçekte sorunlara çözümler üretmektedir.
RAKİPSİZ YETENEK
Aksan danışmanları, birden çok akademik disiplin üzerine geliştirdikleri yeterliliklerini ve becerilerini, şirketler için yüksek önem taşıyan problemlerin çözümünde profesyonelce kullanmaktadır. Her biri alanında uzman çalışanlarımız, gelişen teknolojinin de desteğiyle, müşterilerimize bu uzmanlıklarını, baş yöneticilik, muhasebecilik, savcılık, hukuk yürütme görevliliği, devlet temsilciliği, kriz iletişimi ve saygınlık yönetim ekspertizliği, alanlarında sağlamaktadırlar. Alanlarında saygı duyulan bu tanınmış otoriteler, profesyonel ehliyetin, endüstri bilgisinin, tatbiki tecrübenin doğru oranda bir karışımıyla, bugünün yüksek önem arz eden sorunlarına çözümler üretiyorlar.
DİKKATE DEĞER YANITLAMA
Aksan, iş hayatının zorluklarının üstesinden hem doğrudan ve hem kalıcı bir şekilde gelmek için yüksek kalitede danışmanlık hizmeti ve günlük sorun çözümüne verilen önemin güçlü bir dengesini kombine ederek direk hareket planları çıkarmaktadır. On seneyi aşkın bir süredir, Aksan, yüksek profilli kurumsal problemlere başarıyla uygulanmış çözümler üretmiştir.




Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİ HİZMETLERİMİZ

  1. Otel ve Otel Arsası
  2. Turistik Tesisler
  3. Hastane ve Hastane Arsası
  4. Benzinlik ve Benzinlik Arsası
  5. Tarım Arazileri ve Kredilendirme
  6. Eğitim İmarlı Arsa ve Eğitim Binaları
  7. Satılık Arsalar
  8. Kat Karşılığı Arsalar
  9. Konut İmarlı Arsalar
  10. Ticari İmarlı Arsalar
  11. Eğitim İmarlı Arsalar
  12. Sağlık İmarlı Arsalar
  13. Fabrika ve Sanayi Arsaları
  14. Hafriyat Döküm Sahaları
  15. Projeli AVM Arsaları
  16. Prefabrik Ev Yapımı
  17. Tiny House Ev
  18. Çelik Konstrüksiyon Ev
  19. Airbnb - Ağaç Ev

apay gayrimenkul

  1. İstanbul bölgesinde kat karşılığı toplu konut yeri arıyorum..
  2. Şişli bölgesinde butik kat karşılığı yerler arıyorum.
  3. Muğla bölgesinde kat karşılığı villa arsası arıyorum.

Murat APAY

Talep edilen arsalarla ilgili olarak resmi yetki belgem vardır.