0535 976 7 888

ULUHAN GRUP


bekir cesur 1
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
BEKİR CESUR
taha-aktulun
YÖNETİM BAŞKAN VEKİLİ
TAHA AKTÜLÜN
necati-aktulun
YÖNETİM KURULU ÜYESİ
NECATİ AKTÜLÜN
1947 yılında Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde doğan Necati Aktülün, ilk ve orta okulları Diyarbakır’da okudu. 1961 yılında İstanbul Sirkeci’de ticarete atılan Aktülün 1972 yılında Rulo Plast plastik fabrikasını kurdu. Daha sonra plastik sektöründe bir çok firmaya kurucu ortak oldu. 1980’den sonra hammadde imalat ithalat ihracat ticaretine giren Aktülün 1986’da Zaman Gazetesi’nin 2. Ortağı Can Künye ile plastik firmasını kurdu. Firma faaliyetine 1994 yılına kadar devam etti. 2003 yılında inşaat inşaat sektörüne giren Aktülün, çeşitli konut inşaları yaptı ve fabrika inşaatlarını yönetti. 2010 yılında kurulan ve halen devam eden Uluhan Grup’un kurucularındandır.





Özgeçmiş




Şehir içinde özel yaşam merkezleri oluşturmayı , yeni yaşam alanları var etmeyi misyon edinen Uluhan Grup’un arkasında daha önce önemli projelere imza atan bir deneyim var. Birçok şehirde alışveriş merkezi , camii, fabrika, eğitim-öğretim kurumları ile TOKİ’nin toplam 700 konutluk projelerini inşa ve teslim eden, uzun yıllara dayanan sektör tecrübesinden aldığı güçle yoluna devam eden Uluhan Grup, her yatırımında standartları yükseltmeye, hayatı kolaylaştırmaya öncelk tanıyan bir vizyona sahip.
Uluhan Grupiddialı projelerini her zaman uygun ve ekonomik şartlarla sunma hedefinde.
 
 
Bireylerin hem yaşam kalitesini yükseltmek hem de daha önce örneği görülmemiş uygun koşullarla konut sahibi olmasını sağlamak fikriyle yola çıkan şirketin Esenyurt’taki ilk projesi Acunkent.
İstanbul’un yükselen değeri  Esenyurt’ta hayata geçen Acunkent, son dönemde yapılan iş ve alışveriş merkezlerikaliteli konut projeleriyle hızlı bir değişim yaşayan Esenyurt’un gözbebeği bir proje.
Uluhan Grup bağlı şirketi Kent Yap ile , Esenyurt’ta hayata geçirdiği bir diğer önemli projesi Babil Kuleleri. Babil’in ihtişamlı dünyasını Esenyurt ile buluşturan Uluhan Grup asma bahçeleriyle öne çıkacak çok değerli bir projeye daha imza atacak.
Uluhan Grup yenilikçi bakış açısı, çevre ve insan yaşamına duyduğu sorumluluk bilinciyle yaşama değer katan projeler inşa etmeye devam edecek.


Projeler

Acunkent Konut Projesi
konut
AKILLI BİNA, VRV KLİMA SİSTEMİ
VRV ile ısıtılan ve soğutulan home office bloklarında, akıllı bina tasarımıyla ekonomi ve konfor sağlanacaktır.
Jeneratör sistemi ise elektrik kesintisi durumunda acil olarak devreye girecektir.
MODÜLER MİMARİ
Acunkent’in mimari tasarımı iş yeri, home office ve stüdyo dairelerde modüler olarak yapılmıştır.
Dilerseniz 2 daireyi dükkanı home office yan yana alıp bunları daha büyük dizayn edebilirsiniz.
İKİ YIL ONARIM GARANTİSİ
Acunkent’te oturacak yada iş yapacak mülk sakinlerini, kaliteli ve stressiz bir yaşam bekliyor.
Çözüm ortaklarımızla ( Koza Yönetim,ISO 9001 gibi) hazırladığımız hizmet planıyla hayat çok güzel olacak.
Daire dükkan ve home officelerde teslim edildikten sonra inşaattan kaynaklanan her türlü hataya karşı     
Uluhan Grup tarafından 2 yıl süreyle onarım garantisi verilecektir.

ISO 9001 KALİTE GÜVENCE SİSTEMİ
Acunkent tümüyle deprem yönetmeliğine uygun olarak tasarlandı.
Betonarme olarak inşa edilen projede ISO 9001 kalite güvence sistemi uygulnmıştır.
Tüm blokların altında ayrı ayrı sondaj çalışması ve saha bütününde jeofizik çalışmalar bütünüyle yapılmıştır.
Acunkent Mikro Ofis
mikroofis
mikroofis2

Yangın Emniyeti: Yangın sensörleri ve acil durum alarm sistemleri, su püskürtme tesisatı ile anında müdahale sağlanırken ofisler CCTV kamera sistemleri ile merkezi olaak yangın riskine karşı izlenmektedir.
Temizlik: Genel temizlik, bina içi,bahçe ve bina dışı, dış cephe,halı,taş,ahşap,sentetik zemin temizliği,cilalama hizmetleri Koza yönetim tarafından sağlanır.
Ulaşım: Tem Otoyolu’ndan Tekstilkent’e direkt giriş ve çıkış yaparak Acunkent Plaza’ya ulaşabilirsiniz.
Araç Kiralama: Anlaşmalı araç kiralama firmamız ile lüks araç ve oto kiralama ihtiyacınıza cevap verilir.
Uçak: Uçak rezervasyonlarınız seyahat acentamız vasıtası ile gerçekleştirilir.
Dekorasyon: Ofislerin tüm mobilyaları ve dekorasyonu isteğiniz halinde size özel esnek fiyatlar ile hazırlanabilir. Siz yalnızca kişisel eşyalarınızı ofise getirip çalışmaya başlayabilirsiniz.
Otopark: Açık ve kapalı otopark imkanları bulunmaktadır.
Personel Taşıma: İstanbul’un önemli noktalarından Acunkent Plaza’ya güzergaha göre değişen fiyatlarla personel taşımacılığı yapılır.
Site Yönetimi: Acunkent Plaza’nın Yönetim hizmeti bir Garanti Koza kuruluşu olan Koza Yönetim tarafından gerçekleştirilecektir.
Mali Danışmanlık: İhtiyacınız olan destek anlaşmalı mali müşavirlerimiz ile ücret karşılığı sağlanacaktır.
Satış ve Kiralama Danışmanlığı: İşletmenizin yönetim ve pazarlama konularında desteğe ihtiyacı olduğunda, önce talebiniz Uluhan Gayrimenkul olarak değerlendirilir, size uygun çözümler sunulur.
Spor Clup Acunkent: Spor ve Fitness eğitmenleri eşliğinde 06:00-22:00 saatleri arasında uygun üyelik aidatları ile hizmet vermektedir.
  
Toplantı Odaları: 6 kişiden 18 kişiye kadar toplantı salonları, projeksiyon cihazı,cafe break veya anlık catering hizmeti cazip ücretlerle verilmektedir.
Ofis: 29 m2 den 63 m2 aralığında ofis katları
Sekreter:  Firmamızın telefonları ofis yöneticisi tarafından, sizin adınıza cevaplanır ve isteğiniz doğrultusunda yönlendirilir.
Telefon ve Fax: telefonlarınız direkt olrak kullanabileceğiniz gibi, sekreter santral hizmeti ile de kullanabilirsiniz. Ofiste bulunan ortak faks ile tüm iletileriniz size ulaştırılır.
Esneklik: Saat, gün, ay, yıl kiralama imkanımız ile esnek karar verebilirsiniz. İhtiyaçlarınız değiştiğinde daha küçük veya daha büyük bir ofise geçebilirsiniz. İlave ofis tahsisi isteyebilirsiniz.
Sabit Aidat: Ofisinizle ilgili ilave olarak, temizlik, elektrik,yönetim giderleri, bakım onarım giderleri, ısıtma soğutma aidatları her yıl yeniden belirlenir.
İnternet: Wireless ve kablolu yüksek hızlı internet hizmetimiz her an hizmetinidedir.
Tasarım ve Baskı Hizmetleri: Fotokopi, baskı, broşür, kartvizit ve matbaa ihtiyaçlarınız, çok hızlı bir şekilde karşılanır. Uzman ekibimiz tarafından isteğiniz doğrultusunda dizayn edilir ve hızla size ulaştırılır.
Posta Takip: Gelen ve giden postalarınız, kuryeleriniz ve kargolarınız, sekreter tarafından yönetilir. Siz ofiste olmadığınız taktirde herhangi bir gönderiniz  geldiğinde bu 1 saat içinde size e-mail olarak bildirilir.
Kontrollü Giriş: Acunkent Plaza’ya, otopark alanlarına ve ofise giriş çıkışlar kontrollü olarak sağlanmaktadır.
Yiyecek-İçecek: Acunkent Plaza’ da bulunan tüm restaurant ve cafelerde paket servisi hizmeti verilmektedir.
Otel: Yurtiçi ve yurtdışı otelleriyle indirimli rezervasyonlarınız gerçekleştirilir.
VRV Akıllı Klima: Acunkent Plaza’da bulunan VRV akıllı klima sistemi ile ısıtma ve soğutma merkezi olarak yapılmaktadır.



Babil Çarşı
untitled-2
Avrupa Otoyolu ve E-5  Karayolu’nun ortasında İstanbul’un batıya açılan yüzü Esenyurt, Bahçeşehir’i de içine alan 550.000 kişi nüfusu ile geleceğin yaşamını hızla kurmaya devam ediyor. Ülkemizin en önemli alışveriş merkezleri, gözde sosyal ve ticari tesisleri ile iç içe, Atatürk Havalimanı’na sadece 15 dakika uzaklıktaki konumu; ulaşım altyapı planlama ve çalışmalarının tam ortasında hayaller ötesi bir gelişmeyi gözler önüne seriyor.
İstanbul’un bir numaralı yatırım bölgesi Esenyurt, Uluhan Grup’un Babil Kuleleri ile toplam 1050 şanlı aileyi daha bölge nüfusuna katacak. Bulvarlarla ve son derece modern mimari projelerle yaşam ve ticari merkezi olarak yeniden şekillenen Esenyurt, yine Uluhan Grup’un Babil Çarşı projesi ile değerine değer katıyor. 19 Mayıs Bulvarı üzerinde toplam 195 adet eşsiz mağaza,fonksiyonel mimarinin tüm olanaklarını ihtiyaca göre sunuyor.
Sinemadan markete, şarküteriden kuyumcuya, beyaz eşyadan butik ve mağazalara, turizm ofislerinden pastane ve cafelere kadar her biri ayrı bir Babil Altını olan tüm sektörleri kucaklayan çarşı, Babil Çarşı!
Esenyurt’un en merkezi yerinde,geniş ve çok işlek 19 Mayıs Bulvarı üzerinde, 6 blokda yeralan 1050 süper lüks daire…
300 m2 açık, 100 m2 kapalı havuz… Havuz Cafe, Teras Cafe, Teras Restaurant, 360 derece panoramik deniz manzaralı seyir terası…
Açık hava sinemaları… Kreşler, Fitness ve SPA salonları…
…ve çok uygun genişlikteki market alanı, 195 mağazası ve mükemmel projesiyle son derece çağdaş bir AVM… BABİL ÇARŞI…



Şehir içinde özel yaşam merkezleri oluşturmayı , yeni yaşam alanları var etmeyi misyon edinen Uluhan Grup’un arkasında daha önce önemli projelere imza atan bir deneyim var. Birçok şehirde alışveriş merkezi , camii, fabrika, eğitim-öğretim kurumları ile TOKİ’nin toplam 700 konutluk projelerini inşa ve teslim eden, uzun yıllara dayanan sektör tecrübesinden aldığı güçle yoluna devam eden Uluhan Grup, her yatırımında standartları yükseltmeye, hayatı kolaylaştırmaya öncelk tanıyan bir vizyona sahip.
Uluhan Grup, iddialı projelerini her zaman uygun ve ekonomik şartlarla sunma hedefinde.
 
 
Bireylerin hem yaşam kalitesini yükseltmek hem de daha önce örneği görülmemiş uygun koşullarla konut sahibi olmasını sağlamak fikriyle yola çıkan şirketin Esenyurt’taki ilkprojesi Acunkent.
İstanbul’un yükselen değeri  Esenyurt’ta hayata geçen Acunkent, son dönemde yapılan iş ve alışveriş merkezleri, kaliteli konut projeleriyle hızlı bir değişim yaşayan Esenyurt’un gözbebeği bir proje.
Uluhan Grup bağlı şirketi Kent Yap ile , Esenyurt’ta hayata geçirdiği bir diğer önemli projesi Babil Kuleleri. Babil’in ihtişamlı dünyasını Esenyurt ile buluşturan Uluhan Grup asma bahçeleriyle öne çıkacak çok değerli bir projeye daha imza atacak.
Uluhan Grup yenilikçi bakış açısı, çevre ve insan yaşamına duyduğu sorumluluk bilinciyle yaşama değer katan projeler inşa etmeye devam edecek.

Talatpaşa Mahallesi
Fatih Sultan Mehmet Caddesi 
No:13 Kat:1 AcunKent Plaza 34510 

Esenyurt - İstanbul/Türkiye



+90 212 450 33 33

+90 212 709 77 77


Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİ HİZMETLERİMİZ

  1. Otel ve Otel Arsası
  2. Turistik Tesisler
  3. Hastane ve Hastane Arsası
  4. Benzinlik ve Benzinlik Arsası
  5. Tarım Arazileri ve Kredilendirme
  6. Eğitim İmarlı Arsa ve Eğitim Binaları
  7. Satılık Arsalar
  8. Kat Karşılığı Arsalar
  9. Konut İmarlı Arsalar
  10. Ticari İmarlı Arsalar
  11. Eğitim İmarlı Arsalar
  12. Sağlık İmarlı Arsalar
  13. Fabrika ve Sanayi Arsaları
  14. Hafriyat Döküm Sahaları
  15. Projeli AVM Arsaları
  16. Prefabrik Ev Yapımı
  17. Tiny House Ev
  18. Çelik Konstrüksiyon Ev
  19. Airbnb - Ağaç Ev

apay gayrimenkul

  1. İstanbul bölgesinde kat karşılığı toplu konut yeri arıyorum..
  2. Şişli bölgesinde butik kat karşılığı yerler arıyorum.
  3. Muğla bölgesinde kat karşılığı villa arsası arıyorum.

Murat APAY

Talep edilen arsalarla ilgili olarak resmi yetki belgem vardır.