0535 976 7 888

Spor sevdası site dışına taştı


Spor sevdası site dışına taştı
Ağaoğlu projelerinde yaşayanların spor ve sosyal aktivitesi için başlayan My Club’lara ilgi arttınca 25 bin üyelik bir kulübe dönüştü.
Emlak&Mortgage26.04.12
Gayrimenkul geliştirme şirketleri son yıllarda sosyal tesis ve spor yatırımlarıyla da dikkat çekiyor. Öncelikle projelerin içindeki sosyal tesis ihtiyacını karşılamak için hayata geçirilen spor ve yaşam merkezleri artık gayrimenkulün yan kolu haline geldi. Bu şirketlerden biri de Ağaoğlu İnşaat. Ümraniye, Çekmeköy ile Doğu ve Batı Ataşehir'deki projelerinde yaşayanlara sosyal bir imkân sağlamak için hayata geçirilen My Club Spor ve Yaşam Merkezi, bugün 25 bin üyeli dev bir tesise dönüştü. Tamamı Anadolu Yakası'nda altı kulübe ulaşan My Club, eylülde Bahçelievler, ardından Ispartakule ve Ayazma, son olarak da Maslak'ta hayata geçirilecek Ağaoğlu projeleri içinde açılacak tesislerle 10 kulübe çıkacak. 

2013'TE 45 BİN ÜYEYE ULAŞACAK My Club Spor ve Yaşam Merkezleri Genel Müdürü Serhat Bingül, yeni açılacak kulüplerle birlikte 2013'ün sonunda 40-45 bin üyeye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı. Bingül, Ağaoğlu projelerinde yaşayanların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirilen ancak büyüyerek hedeflerin çok üstüne çıkan tesislerin ev sahiplerinin yanı sıra dışarıdaki projelerin sakinlerinden de büyük ilgi gördüğünü söyledi. Bingül, tesislerdeki üyelerin yüzde 30'unu ev sahiplerinin, yüzde 70'ini ise dışarıdan gelenlerin oluşturduğunu kaydederek "Spor kulüpleri şu anda çok büyüyen bir sektör. Ağaoğlu projelerinde yaşayanların haricinde dışarıdan gelen yüksek talep bizi bu kadar büyümeye yönlendirdi" diye konuştu. 

Son 10 yılda içerisinde fitness ve spor aletlerinin yanı sıra masaj, spa, hamam, restoran, eczane, araba kiralama gibi birçok hizmeti veren yaşam merkezi konseptinin çok büyüdüğünü söyleyen Bingül, "Bir spor ve yaşam merkezi tesisinin yatırım maliyeti 200 bin dolardan başlayarak 10 milyon dolara kadar çıkıyor. Bizim gibi A sınıfı kategorisinde 20'ye yakın kulüp var. Sektörün yıllık cirosu ise 150 milyon dolara ulaştı" dedi.

Crossfit büyüyor
Yeni ekipmanlar ve Ar-Ge çalışmaları için yurtdışındaki fuarları taki ettiklerini kaydeden Bingül, "Son dönemde ABD'de crossfit çalışmaları ağırlık kazanıyor. Biz de yeni oluşturduğumuz ders programlarına crossfit egzersizlerini de koyuyoruz" diye konuştu.
Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİ HİZMETLERİMİZ

  1. Otel ve Otel Arsası
  2. Turistik Tesisler
  3. Hastane ve Hastane Arsası
  4. Benzinlik ve Benzinlik Arsası
  5. Tarım Arazileri ve Kredilendirme
  6. Eğitim İmarlı Arsa ve Eğitim Binaları
  7. Satılık Arsalar
  8. Kat Karşılığı Arsalar
  9. Konut İmarlı Arsalar
  10. Ticari İmarlı Arsalar
  11. Eğitim İmarlı Arsalar
  12. Sağlık İmarlı Arsalar
  13. Fabrika ve Sanayi Arsaları
  14. Hafriyat Döküm Sahaları
  15. Projeli AVM Arsaları
  16. Prefabrik Ev Yapımı
  17. Tiny House Ev
  18. Çelik Konstrüksiyon Ev
  19. Airbnb - Ağaç Ev

apay gayrimenkul

  1. İstanbul bölgesinde kat karşılığı toplu konut yeri arıyorum..
  2. Şişli bölgesinde butik kat karşılığı yerler arıyorum.
  3. Muğla bölgesinde kat karşılığı villa arsası arıyorum.

Murat APAY

Talep edilen arsalarla ilgili olarak resmi yetki belgem vardır.