0535 976 7 888

Bu site ile 'ev aramaya son'


Bu site ile 'ev aramaya son'
Dumankaya, teslim ettiği projelerindeki ikinci el satılık ve kiralık dairelerini evaramayason.com sitesi üzerinden müşterilere açacak.

Emlak&Mortgage26.04.12
Gayrimenkul sektöründe sıfır projelerde daire bulmak kolaylaşırken ikinci el projelerde aynı kurumsallığın olmaması nedeniyle ev arayanlar bazı zorluklarla karşılaşıyor. Birçok inşaat şirketi teslim ettiği projelerinin ikinci el satışları için emlak şirketleriyle anlaşırken bazıları da kendi bünyesinde oluşumlara gidiyor. Bu durumu gören Dumankaya İnşaat, teslimi tamamlanan kendi projeleri içinde ikinci el ve satılık konutlar için evaramayason.com sitesi ile bir platform oluşturdu. 

İkinci el satılık ve kiralık konutlara tek bir noktadan ulaşılabilecek sitede ev arayanlar bütçe aralığı, daire tipi, bölge gibi kriterlere göre istedikleri daireleri bulabiliyor. Dumankaya Satış ve Pazarlama Direktörü Ufuk Kayador, "Sitenin kurulmasındaki amaç tüm Dumankaya projelerinin doğru fiyat ve doğru bilgi ile müşterilere aktarılması. Bu platformda dileyen herkes Dumankaya projelerindeki fırsat dairelerini ve tamamlanan projelerdeki satılık ve kiralık daireleri takip edebilir. Kısacası, müşteriler Dumankaya projelerini farklı farklı mecralar üzerinden incelemek ve araştırmak yerine tek bir noktada istedikleri tüm bilgiye ulaşabilir" diye konuştu. 

PROFESYONELLER İÇİN DE UYGUN Site ile sadece ev arayanlar değil kiralık ve satılık portföy sunabilen tüm gayrimenkul profesyonellerinin de buluşma noktası olması amaçlandı. Emlak firmalarının da Dumankaya portföyünü müşterilerine açmasına izin veren sitede şirketler Dumankaya Gayrimenkul Değerlendirme Hizmetleri aracılığıyla hizmet alıp, siteye ilan da verebiliyor.
Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİ HİZMETLERİMİZ

  1. Otel ve Otel Arsası
  2. Turistik Tesisler
  3. Hastane ve Hastane Arsası
  4. Benzinlik ve Benzinlik Arsası
  5. Tarım Arazileri ve Kredilendirme
  6. Eğitim İmarlı Arsa ve Eğitim Binaları
  7. Satılık Arsalar
  8. Kat Karşılığı Arsalar
  9. Konut İmarlı Arsalar
  10. Ticari İmarlı Arsalar
  11. Eğitim İmarlı Arsalar
  12. Sağlık İmarlı Arsalar
  13. Fabrika ve Sanayi Arsaları
  14. Hafriyat Döküm Sahaları
  15. Projeli AVM Arsaları
  16. Prefabrik Ev Yapımı
  17. Tiny House Ev
  18. Çelik Konstrüksiyon Ev
  19. Airbnb - Ağaç Ev

apay gayrimenkul

  1. İstanbul bölgesinde kat karşılığı toplu konut yeri arıyorum..
  2. Şişli bölgesinde butik kat karşılığı yerler arıyorum.
  3. Muğla bölgesinde kat karşılığı villa arsası arıyorum.

Murat APAY

Talep edilen arsalarla ilgili olarak resmi yetki belgem vardır.