0535 976 7 888

Ertelenen talebi satışa çevirecek


Ertelenen talebi satışa çevirecek
17 yıldan beri proje geliştiren Başarır İnşaat, bu yıl ikisi Kurtköy, biri Uskumruköy’de üç projeye imza atacak. Metrekare fiyatları 2 bin TL’den başlayacak.
Dilek TAŞ/Emlak&Mortgagedilek.tas@sabah.com.tr26.04.12
Bugüne kadar Kartal, Sarıyer, Şerifali ve Kurtköy'de bin 500'ün üzerinde daireyi sahiplerine teslim eden Başarır İnşaat, bu yıl Uskumruköy ve Kurtköy'de geliştireceği projelerle büyümeyi hedefliyor. Sarıyer-Uskumruköy'de 22 villadan oluşan lüks Talya Konakları projesine devam eden şirket, Kurtköy'de bu yıl sona ermeden Helenium markasının devamı olarak iki yeni projeye başlayacak. Helenium Wings adı verilen 400 dairelik ilk projede stüdyodan villaya kadar daire seçenekleri yer alacak. Kurtköy Çamlık'taki bir başka proje ise 250 daireden oluşacak. Başarır İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Alptekin Başarır, Kurtköy projesinde metrekare fiyatlarının lansmana özel iki bin ile iki bin 200 TL arasında olacağını söyledi. Projede 36 metrekarelik stüdyo dairelerin 70 - 72 bin TL'den 300 metrekarelik villaların ise 800 - 859 bin TL'den satılacağını anlattı. 

Başarır, bu yıl sonuna kadar 300 milyon doların üzerinde bir yatırım hedeflediklerini söyleyerek "2012 yılının inşaat sektörü açısından geçen yıldan daha iyi olmasını bekliyoruz. Bu yaz ve sonbaharda satışlarda artış bekliyoruz" dedi. Başarır, ev sahibi olmak isteyenlerin geçen yıl ve bu yıl tedirgin davrandığını, ancak ekonomideki iyi gidişatla birlikte alıma geçtiklerini kaydetti. Kurtköy projesinin lansmanı yapılmadan önce çok iyi bir ön talep aldıklarını da dile getiren Başarır, "Yüzde 10-15 ön talep topladık. Kurtköy gelişen bir bölge, Bu bölgede arazi arama çalışmalarımız devam ediyor" dedi. 

Başarır, bundan sonra 2B arazilerine odaklanacaklarını söyleyerek "Çekmeköy, Ömerli ve Riva'da arazilerimiz var. Ancak 2B yasası neler getirecek neler götürecek önce buna bakmak istiyoruz" diye konuştu. Cezayir'de de 100 dairelik projeye başladıklarını kaydeden Başarır, bölgedeki fırsatları takip edeceklerini açıkladı.
Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİ HİZMETLERİMİZ

  1. Otel ve Otel Arsası
  2. Turistik Tesisler
  3. Hastane ve Hastane Arsası
  4. Benzinlik ve Benzinlik Arsası
  5. Tarım Arazileri ve Kredilendirme
  6. Eğitim İmarlı Arsa ve Eğitim Binaları
  7. Satılık Arsalar
  8. Kat Karşılığı Arsalar
  9. Konut İmarlı Arsalar
  10. Ticari İmarlı Arsalar
  11. Eğitim İmarlı Arsalar
  12. Sağlık İmarlı Arsalar
  13. Fabrika ve Sanayi Arsaları
  14. Hafriyat Döküm Sahaları
  15. Projeli AVM Arsaları
  16. Prefabrik Ev Yapımı
  17. Tiny House Ev
  18. Çelik Konstrüksiyon Ev
  19. Airbnb - Ağaç Ev

apay gayrimenkul

  1. İstanbul bölgesinde kat karşılığı toplu konut yeri arıyorum..
  2. Şişli bölgesinde butik kat karşılığı yerler arıyorum.
  3. Muğla bölgesinde kat karşılığı villa arsası arıyorum.

Murat APAY

Talep edilen arsalarla ilgili olarak resmi yetki belgem vardır.