0535 976 7 888

TOKİ’den 21 bin TL’ye işyeri, 44 bin TL’ye ev


TOKİ’den 21 bin TL’ye işyeri, 44 bin TL’ye ev
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 36 ilde 123 işyeri ile 49 konutu satışa sunuyor. Yarın gerçekleştirilecek açık artırmada işyerleri 21 bin, konutlar ise 44 bin liradan başlıyor. Taşınmazlar yüzde 15 peşin, 120 ay vadeyle satılacak.
25.04.12

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul, Ankara, İzmir, Gaziantep, Diyarbakır, Mersin ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 36 ilde, 123 işyeri ile 49 konutu açık artırma ile satışa çıkarıyor. Taşınmazlar yüzde 15 peşin 120 ay vade ile satışa sunulacak. İşyerleri 21 bin lira, konutlar ise 44 bin liradan başlayan cazip fiyatlarla satılacak. Satışı yapılacak taşınmazlar arasında İstanbul Gaziosmanpaşa’da işyeri ile Ankara Atatürk Orman Çiftliği ve Mersin Taşucu’da konut da bulunuyor. Yarın saat 14.00’te yapılacak işyeri ve konut satış müzayedesi Eskidji firmasının İstanbul’daki merkezinde gerçekleştirilecek.

İnternetten teklif verilebilecekMüzayedeye TOKİ merkez binasından canlı bağlantı, Adana Seyhan’da bulunan Mavi Sürmeli Otel’den de sesli bağlantı yapılarak teklifler alınabilecek. İşyeri ve konutlardan almak isteyenler ayrıca www.eskidji.com internet adresinden söz konusu taşınmazlar için teklif verebilecekler. Adana Kürkçüler Projesi kapsamındaki konutlar ise yüzde 10 peşin 180 ay vadeli satışa sunulacak. Ankara Yenimahalle’de Atatürk Orman Çiftliği’nin karşısındaki alanda TOKİ tarafından yapılan konutlardan kalan son daire de müzayedeye çıkacak gayrimenkuller arasında bulunuyor. Bu dairenin açık artırmadaki açılış bedelli 348 bin lira. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek, başvurular/teminatlar bu bankaların yetkilendirilmiş şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Ayrıca, açık artırma gününde müzayedenin yapılacağı salon önlerinde kurulacak stantlarda başvuru kabul edilecek.

Edirne’den Erzurum’a kadar
Satışa sunulan taşınmazlar, İstanbul, Tekirdağ, Sakarya, Balıkesir, Bursa, İzmir, Manisa, Ankara, Karaman, Tokat, Sivas, Osmaniye, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Gaziantep, Adana, Konya, Yozgat, Kütahya, Trabzon, Ordu, Çorum, Kayseri,  Mersin, Bingöl, Eskişehir, Denizli, Erzurum, Aksaray, Ağrı, Adıyaman, Elazığ, Kilis, Aydın, Isparta ve Edirne illerinde bulunuyor. Taşınmazlar hakkında ayrıntılı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.eskidji.com internet adreslerinden ulaşılabilecek.

KAYNAK: STAR GAZETESİ
Paylaş:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İSTANBUL VE TÜRKİYE GENELİ HİZMETLERİMİZ

  1. Otel ve Otel Arsası
  2. Turistik Tesisler
  3. Hastane ve Hastane Arsası
  4. Benzinlik ve Benzinlik Arsası
  5. Tarım Arazileri ve Kredilendirme
  6. Eğitim İmarlı Arsa ve Eğitim Binaları
  7. Satılık Arsalar
  8. Kat Karşılığı Arsalar
  9. Konut İmarlı Arsalar
  10. Ticari İmarlı Arsalar
  11. Eğitim İmarlı Arsalar
  12. Sağlık İmarlı Arsalar
  13. Fabrika ve Sanayi Arsaları
  14. Hafriyat Döküm Sahaları
  15. Projeli AVM Arsaları
  16. Prefabrik Ev Yapımı
  17. Tiny House Ev
  18. Çelik Konstrüksiyon Ev
  19. Airbnb - Ağaç Ev

apay gayrimenkul

  1. İstanbul bölgesinde kat karşılığı toplu konut yeri arıyorum..
  2. Şişli bölgesinde butik kat karşılığı yerler arıyorum.
  3. Muğla bölgesinde kat karşılığı villa arsası arıyorum.

Murat APAY

Talep edilen arsalarla ilgili olarak resmi yetki belgem vardır.